Lite sent för att skriva god morgon när man varit vaken ett bra tag. ;) Idag är schemat tomt, bortsätt från att jag och Daniel ska packa in det som ska med hem i bilen. Jag och mamma ska även skriva klart alla recept som det inte blev så mycket av här om dagen... 
 
Igår så gjordes det en hel del. Först åkte vi en tur för att samla ihop brorsans grejer. Datorn hade han hos en kompis i Hällevadsholm, mopeden hos en annan i Rabbalshede och sin motorcross + kläder hos pappa, allt detta åkte vi och hämtade. 
När vi kom hem slängde jag och Daniel i oss lite spagetti innan vi åkte till Happy Price och kollade efter lite grejer vi behövde till lägenheten. Åkte sedan in till centrum i Tanum för att köpa räkor och lite mamma behövde. 
Har varit på jakt efter en billig och helt okej färgskrivare så jag kan skriva ut lite nya bilder att ha på väggarna, så gick vi förbi en affär som hette Mäster Johan, jag skulle så klart in för att bara kolla vad dom hade. Frågade han i affären och förklarade vad jag letade efter och så visade han mej en Brother-skrivare för strax över 1000kr. Självkalrt slog jag till! Äntligen kan jag sluta leta. :) 
Efteråt blev det att köpa räkor och det vi skulle. 
 
Senare på kvällen drog vi oss upp till grannarna för räkmys, prat och lite alkohol-intag. Vi hade en helt underbar kväll och så droppade Qalles ägare in med hennes sambo och 2 barn. Slutade med att vi kom hem 2 i natt. Men man kan inte vara uppe för länge med underbara grannar. :D Efter det som hänt med mamma och sånt så gjorde detta gott för allihopa! :)