God kväll!
 
Känner mig lite tom på vad jag egentligen ska skriva, haha. Är fortfarande mycket på jobbet, åtminstone denna veckan ut sedan lugnar det ner sig lite. 
I morgon är sista dagen att köra ut gödsel så det sitter jag och pysslar med, lite stressigt, haha. Tack och lov har jag bästa sällskapet i traktorn med mig som gör det lite bättre även om jag känner mig rätt sleten. Tur helgen kommer närmare och närmare för var dag som går. 
Jobbade hela helgen, dubbla pass och hade med M. Så himla roligt att han vill vara med och lära sig. Dessutom går det snabbare för mig också. Förutom jobbet i helgen drog vi in till Nova Lund och shoppade på lördagen. Hittade dock inte så himla mycket. 
På kvällen var det så himla mysig här hemma så jag kunde inte hålla mig M fick sin halvårs present redan då (är först på fredag men då ska han börja jobba) och jag fick min. M fick en nyckelring med vår måndassten (samma månad, december) och med mitt namn och vårat datum. Av M fick jag ett nytt Pandora armband och två berlocker, så himla fint! Var en berlock jag tittat på och den fanns där. Dock var armbandet lite för litet så på söndagen åkte vi in och bytade samt köpte lite blommor till trägården och en guldpalm som står inne i tv-rummet. 
Bortsätt jobb och shopping har vi hunnit göra mormor-soppa ett långkok på märgben av älg samt bakat vaniljhjärtan, som blev sådär. Första gången och nästa gång kan de bara bli bättre ;). 
 
Nej hörrni. Jag ska ta mina sista krafter till att laga mat tillsammans med min fantastiska sambo innan det blir att dimpa ner i soffan och resa sig först när sängen kallar. 

Ha de bäst!💕
 
Den stora frågan är om hon någonsin kommer förstå hur man egentligen ska ligga?
Sista raden potatis tog vi i fredags!
HALLELUJA! Äntligen är dem förbannade knölarna uppe! hahah
En ny liten kalv i söndagsmorse.
Mys hos damerna!
Lördagsshopping!
Söndagsshopping
Duktig kalv!
Snö och svanar. Riktigt fräckt att se fyra svanar på åkern mellan huset och jobbet.
Mina mysgrisar.
Somliga tyckte de var roligare på andra sidan boxen och skulle inspektera sprutan.
Bajset måste ut innan 1 november! 
Så himla fin kväll!
Ikväll blir det repris på detta goda! Varm oboy med grädde och mashmellows i höstrusket.