Tja!
 
Titta vem som lever? 😉 Förra veckan var en mindre bra vecka, medan denna verkar bli desto bättre. Jag trivs fortfarande otroligt bra i min ensamhet med katterna. Njuter av livet och vad det har att bjuda på. Ser otroligt mycket fram emot våren och sommaren med massa jobb och roligheter. Vilket man verkligen får hopp om med så fina dagar där solen tittar fram och man bara vill sätta sig i solväggen eller köra gödsel, ahah. 
 
Av min brist på inlägg att dömma så beror det på bristen av tid i livet. Allt snurrar på i 120 med jobb, gym och roligheter. Jag fundrar ibland på när jag åt senast, haha nej, så illa är det inte men lite fler timmar på dygnet hade jag uppskattat. 
Katterna har också fått börja gå ut om kvällarna när jag kommer hem från jobbet och det uppskattas verkligen. Devil är en riktig mysgris som kommer varje morgon och kväll för att gosa. Angel där emot är inte den typen som uppskattar det, hon kan vara med men inte kela så som Devil. 
 
Nu måste jag avrunda detta inlägget. Snart dyker en mycket saknad vän upp och det ska bli så kul att få träffa henne igen! 
 
Ha det bäst till nästa gång! 💕
 
En annan stor favorit, förutom 325 och Klas-Göran, är 86an!