God morgon!
 
Det råkade bli en paus här, men helt ärligt så har jag varit så himla trött på kvällarna. Har bara kommit hem och gjort det nödvändigaste och sedan dejtat kudden. Likadant var det igår kväll, en vanlig fredag. 
 
Min vecka har vart riktigt bra annars. I måndags och tisdags har vi kört ut djupströbäddarna hos köttdjuren och tömt gödselplattan. Under resten av veckan har jag flyttat flytgödsel mellan brunnar. Förutom att jag har suttit i T7an hela veckan så har det förekommit lite annat också. Bland annat de vanliga sysslorna på morgonen och kvällen samt att vi igår (fredag) fick betong till kalvstallet igen. Så nu blev det en vägg och fylla i muren dem andra vart så duktiga med att bygga. 
Igår var också sista dagen våran praktikant var hos oss. Tänk att det redan har gått tre veckor?! Vart tog dem vägen, kändes som att hon började i måndags. Sedan så avslutade hon det himla bra med att skämma bort oss på kafferasten. Prinsesstårta, kladdkaka med grädde och lyx choklad, ja ni hör ju! Jag har dessutom haft min första praktikant någonsin! Känslan att slippa vara praktikant är väldigt skön måste jag erkänna, och att få ha en egen var riktigt roligt. 
 
Idag ser det ut som att det blir en sväng till gymmet med Hanna följt av lite shopping och mys för att runda av dagen med festande till Perikles och Lasse Stefans. Inte varit ute sedan den 25/12-17 så det ska bli skoj att komma iväg. 
 
Från början på veckan när fastgödseln skulle ut.
Haha 86an, himla söt dam! Jag trodde hon var bland dem äldsta korna i ladugråden men visade sig att hon inte är mer än 3-4 år.
Detta bestod resten av veckan av. Köra skit från brunnen på gården till andra brunnar vi har.
Igår var det inte lika kul med dimma.
Denna lilla filuren ska vara i boxen till höger, men kravlade sig ut..
Är det fredag så är det!