God kväll på er! 

Har tyvärr haft mycket för mig, där av den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. 
Idag har jag tyvärr gjort allt annat än att plugga som var tanken. Eller ja, jag fick läst lite på det nya uppdraget så lite nytta. Har annars plockat undan i huset och tvättat. Även fått storhandlat lite tillsammans med sambon. Blev en sväng bort till mina svärföräldrar också för att hämta lite fågelmat bestående av rens från torken, mycket uppskattat av dem små fåglarna. 

I måndags jobbade jag och förstår inte hur jag klarade av det.. Var så att sambon började jobba vid ca 9 tiden på söndag morgon och inget konstigt med det ju. Var bara det att jag fick gå lägga mig ensam, vilket tyvärr blev sent och sov dåligt hela natten fram till klockan fyra på morgonen när sambon äntligen kom hem, men tror ni jag somna sedan? Nej.. Försökte sova timmen som var klar till väckarklockan skulle ringa. Men, jag hålla mig någorlunda pigg hela dagen. Blev lite små grejande hemma sedan. 

Igår, var jag iväg på en grej under förmiddagen och väl hemma igen var det bara att byta om och få på lite smink innan det bar iväg på nytt. Denna gången tillsammans med sambon. Blev först en middagsdejt på Ikea innan vi shoppade lite där. Blev något ärende kring Svågertorps alla affärer innan vi styrde emot Nova Lund och butikerna där. Fick tag på dem flesta julklapparna, är bara tre kvar totalt. Fast jag har problemet att hitta något mer till Daniel, inget enkelt måste jag säga! På kvällen sedan blev det mys framför tvn innan sängen kallade.

Börjat läsa en ny bok av Ahnhem, han är grym! Bästa kriminalromanerna👌🏼