God kväll!
 
Det är visst valborg idag. Lite sjukt att vi redan är inne på sista dagen i april, gick ju nyss in i den? Men längtar efter maj, för då hämtar vi vovven och lämnar Skåne för ett nytt kapitel i Småland.
 
Jag sitter i varje fall  hemma och ska strax krypa ner i sängen men tänkte kolla in här först och dela med mig snabbt av dagen. 
Min kära sambo kom hem en sväng och åkte sedan vidare ner till Malmö för sista natten. Så mysigt att få träffa honom igen, även om han kommer hem i morgon, haha. Skönt när han åker i början av sin jobbvecka  men skönare när han kommer hem. 
 
Började dagen klockan 7 med att greja hos djuren och sedan hoppa in i 7040in med kultivatorn kopplad och köra ut till dagens fält. Tog x antal timmar att bli klar men det går inte fort, hade jag tur orkade traktorn 5km/h. 

Inte hänt mycket mer. Jobbat ännu en lång dag och fått några timmar tillsammans med min älskade. 
 
Ha de bäst!💕
 
Fina Bella, aka godismonstret.
Dagens ekipage.
Dem där stenarna har handplockats av mig. Phu! Tre såna stengrepar blev det totalt.
Bästa sambon hemma på besök!
Devil och Spralle fick testa hundburen. Devil är av den sorten som alltid börjar mjaua när han kommer in i kattburen men här satt han helt tyst och kurrade när jag klappade honom. Så vi har kommit på hur katterna ska transporteras vid flytten, haha. För lyssna på Devil 1,5 timme är inget man helst gör.