Hejhej!
 
Haft flera dagar med massor att göra så ännu en gång har bloggen blivit lidande för detta. 
Har nämligen dragit igång med renoveringen i sovrummet och har jag börjat på ett projekt vill jag även slutföra det. Så nu har jag målat första lagert färg på väggarna och ska på med ett till lager idag eller i morgon. När väggfärgen torkat ska jag på och måla fönstret med ca 2-3 lager beroende på hur bra det täcker. Där efter ska sänggavlen monteras ihop och sättas fast i väggen följt av att alla möbler ska på plats. Så hoppas på att vara klar innan torsdag med allt. 
 
I varje fall. Igår kom min mamma, bror och mammas sambo ner på besök. Tillbringade lite tid tillsammans med dom och åt gott på kvällen tillsammans med Daniels föräldrar inkl. Daniel så klart. 
Mamma och co. åkte vid 10 tiden så nu sitter jag uppe i/på kontoret/sovrummet och slappar. Varit så många intensiva dagar utan en enda lugn stund. Så idag ska bilder redigeras och kanske till och med fotas. Taggar slapp dag medan sambon jobbar ;)
 
Sedan har jag ju 2 veckors semester framför mej där hudpassning och hästvakt står på schemat. Känner mej glad över att få sånt förtroende att ta hand om dessa djuren.
 
 
Totalt älskar denna bilden!