Hejsan!
 
Denna dagen har gått otroligt fort tycker jag. Timmarna på jobbet bara svichade förbi och helt plötsligt slog klockan 15.00 och man kunde ta sig hemåt. 
Bilresan hem är ju alltid lite små dryg, jobbat hela dagen och har massa att göra hemma, då är 40 minuter i bil mindre skoj. Hann även ringa försäkringsbolaget och säga upp bilförsäkringen då jag ska byta, dem hade bara öppet fram till 16.00. Skönt att kunna checka av dagens viktigaste grej, som jag nästa  hade glömt till råga på allt, haha. 
Nu ska jag bara njuta resten av kvällen i min favorits sällskap och försöka hitta lite ork och energi. Tror den försvann när jag dumt nog satte mig i gästrummet uppe för att vila lite, men somnade 30 minuter, alltid seg startat sedan. 
 
Igår kväll var vi ju bortbjudna till sambons mormor och morfar, blev minst sagt ett trevligt avslut på helgen med god mat och fika. När vi kom hem avrundade jag dagen ännu mer med en dusch och krypa ner i nybäddad säng för att kolla lite på serie. 
 
I morgon går vi även i augusti månad. Jag funderar bara på en sak, vart tog sommaren vägen? Har ni sätt den? För det har knappt jag.. 
När vi ändå nämner augusti månad så betyder det att jag har 2 veckor kvar innan skolan drar igång. Engelska 6 ska läsas om och denna gången hoppas jag på ett godkänande så man kan söka annan utbildning till våren. Vad vet jag inte, och detta tänkte jag ta upp i ett separat inlägg längre fram. ;)
 
Gårdagens väder, inte så kul. Kom lite åska också men det mesta gick förbi oss...
Fin kväll hos sambons mormor och morfar.
Såhär avrundade jag min söndagkväll.