God morgon!
 
Klockan ringde 05:00 men hade då redan legat klarvaken i en timme utan möjliga tecken på att somna om. Somnade dock innan klockan 22:00 så batterierna är fulla och redo för dagens äventyr som blir upp till Huskvarna i Jönköping för helgens första utställning av två. Är två inofficiella tävlingar, både idag och i morgon, dock inte på samma plats. 
Ska snart göra mig i ordning innan det är dags att väcka den lilla morgontrötta hunden, rasta henne och packa in det sista i bilen. 
Hade tänkt att rulla här ifrån vid 6 tiden. Resan tar drygt 2 timmar och vill vara framme i god tid innan tävlingen drar igång. 
 
Gårdagen bjöd såklart på jobb och där efter hem till Kajsa, rasta henne och in till Älmhult för att sno några pussar av sambon innan han begav sig uppåt och jag skulle handla. Kajsa var åtminstone nöjd som fick både åka bil och träffa husse en stund. 
Blev sedan en lite snabb visit hos svärmor på fika och prat innan det blev hemåt igen. Hade så himla ont i huvudet, ville inte riktigt släppa men fick grejat hemma + tagit en promenad innan sängen kallade. 
 
Ha de bäst!💕
 
Hon älskar verkligen att åka bil.
Fullmåne men jag lyckades sova gott ändå!
 

Kommentera

Publiceras ej