God morgon på er!
 
Som rubiken lyder är det dom sista timmarna här uppe i Bohuslän nu. Om vädret tillåter ska jag till en bekant och slänga mej upp på hästryggen innan avfärd mot Skåne.  Dagarna här uppe har varit fullspäckade föutom halva gårdagen, men det var också skönt. Vad har jag gjort här uppe? Jo det kan jag berätta för er. 
 
I tisdags när jag kom fram vid halv 12 tiden på förmiddagen åt jag och mamma lite innan vi åkte. Blev en sväng till bokoutleten på/i Tanums köpcentrum, kostar 25kr/st för alla böcker, stora som små så fick med mej 4 stycken hem. Så nu är jag räddad för ett tag framåt. Jo, innan outleten var vi på Happy Price så jag köpte nytt skal till telefonen - ett lila så klart. 
Efteråt blev det systemet i Grebbestad då vi skulle ha myskväll, vill man ju ha något lite godare att dricka. När det var klart handlade vi på Ica inne i Tanum för tacosen på kvällen. 
Kvällen sedan flöt å och vi hade trevligt. 
 
Onsdagen, började med att jag körde min bror till tåget. Kunde inte somna om så låg och kollade film samt läste en av de nya böckerna. Framåt 10-tiden gjorde jag mej klar och tog mammas bil till Dingle för skulle ha lite papper från min gamla gymnasieskola, blev massa krångel där men hoppas det löser sej, är till utbildningen jag sökt nämligen. 
Väl klar på skolan styrde jag bilen ut mot Hunnebostrand och en mycket kär vän. Vi gjorde klart hennes två hästar oc tog en härlig lagom lång skrittrunda och pratade av oss om allt möjligt. 
När hästarna väl var klara bytade vi om och åkte in till IKEA i Uddevalla för käk och lite handlande. 
Väl hemma sedan på kvällen var jag riktigt trött så hade bara tänkt ta det lugn,duscha och sova. Men så ringde min far så åkte till honom och hans sambo en stund på kvällen. Mysigt.

Igår, torsdag.  Gick upp runt 8-tiden, åt frukost med mamma och gjorde mej i ordning för sedan styrde vi bilen mot Nordby shoppingcenter, för lite shopping. Hittade inte speciellt mycket kläder faktiskt men hade heller inget shoppingsug heller, mer än på Rusta. I varje fall så hittade jag en söt topp på rean inne på KappAhl som följde med. Fick även med mej ett halsband, örhängen och en poncho ifrån en affär som skulle upphöra så domreade ut massa grejer. Blev även en till målarbok (sån för vuxna) + tuschpennor från Panduro. 
Shoppade lite loss på Rusta sedan där massor av grejer fick följa med hem. Självklart kommer bilder längre fram, när jag kommit hem till Skåne och packat upp allt. 

Planerna för idag då. Ska äta frukost, få på mej kläder och packa det sista. Om vädret är regnfritt ska jag göra ett mellanstopp hos en bekant för att ta en sväng med hennes hästar innan min färd fortsätter neråt Skåne. Mer än så vet jag inte än, jo packa ur min full proppade bil..
 
Hoppas ni får en toppen dag!