Hej på er!
 
Måndagkväll och dagen har varit bra trots att det inte hänt så mycket. Varit i Skåne hos uppfödaren och fixat Kajsa inför nästa utställning. På väg hem blev det ett stopp i en djuraffär för att inskaffa ett regnfodrat täcke åt Kajsa som är frusen av sig. Inte alls varit roligt att göra sina behov nu när det legat frost. Inte lätt att vara liten. 

I fredags blev det massor gjort hemma medan Magnus var på kurs och hämtade lite grejer till vår vedpanna uppe i Halmstad med sin far. Jag och svärmor mötte upp den på kvällen inne i Ljungby tillsammans med min svåger och hans sambo för lite god mat på Rosegarden. Blev en fruktansvärt trevlig kväll som inte blev allt för sen heller. 

Lördagen bestod utav jobb på förmiddagen, hem för att göra mig i ordning inför utgång på kvällen. Förfestade och åt först tillsammans med Magnus och två av hans bästa vänner innan jag åkte vidare till förfest nr två som var hos min ena kollega. Kom in så himla bra i gänget där och hade så roligt. Lagom till vi skulle gå dit själva festen var (på en "nattklubb") kom sambon och hans vänner. Hälsade lite och vidare. 
Hela kvällen blev så himla rolig! Roligaste kvällen på år och dagar. 

Vaknade relativt tidigt igår (söndag) men rätt bakfull. Blir så när man knappt festar längre, men mådde inte dåligt. Mest trött, seg, törstig och lite ont i huvudet. 
Kajsa hade svärisarna haft hand om så vi gick dit för lite sen frukost och hem. 
Vi fick också ett ryck och drog in till Älmhult och IKEA för att köpa fotöljer och gardinsänger då myshörnan äntligen är färdig, nästan. 
Slog till med att äta grillat och en god sallad innan vi drog igång med att montera ihop och greja i myshörnan. Är fortfarande lite detaljer och trappan kvar så ni får inga bilder på allt ännu. 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan det blir mat. Jajamen, ni läste rätt men mera säger jag inte! 
 
Ha de bäst!💕
 
Första glaset cidern åkte ner direkt efter jobbet. Aldrig fel att gå och smutta på lite gott medan man gör sig iordning för en utekväll.
Taggad för utekväll! Eller galen på kaoset bakom, så går det när de inte finns något att ha på sig ;)
Uppfriskande promenad dagen efter för att hämta Kajsa.
Kolla in vår super snygga tavla?! Helt kär. Gjorde sig perfekt på den väggen.
Hur gott!? Tyvärr blev revbenen lite väl grillade...
HÄR kommer det läsas många böcker om kvällarna !
Dags att plugga lite.
Två slagna hjältar. En som lekt sig trött och en som troligen är rätt bakis och trött.
Hur fin är hon inte i nya täcket??
Vår ögonsten !

1 kommentarer

Anonym

07 Oct 2019 19:27

Så fint det blev i smutten😊 Kul att ha hjälpt till på lite olika sätt och v😇💋

Svar: Ja 😁
Pernilla Björsell

Kommentera

Publiceras ej