God kväll på er!
 
Fredagkväll och de vankas mys för fulla muggar. M står och fixar tacosen medan jag sitter i kökssoffan med ett glas cider och tittar på, eller ja, uppdaterar er. Man har verkligen hittat en guldklimp i livet, vet ibland inte vad jag gjort för att förtjäna en sån otroligt underbar kille som M. Evigt tacksam! 💕

Hela veckan på jobbet har bestått utav att göra ladugården på morgonen och sedan har vi plockat upp potatisen. Idag var faktiskt M med och hjälpte till. När det var klar så var han med mig i ladugården tills jag slutade, så himla mysigt ! Det är dem där små sakerna som man uppskattar något barbariskt mycket.
Roligast var ändå i måndags. M skulle till Malmö och jag skyllde på att jag hade ont i kroppen efter en dag i traktorn (man sitter värre än en twister glass när de plockas päror) så skulle bli hemma. I själva värket höll jag stenkoll på honom på snapkartan. När han var vid Lund hoppade jag in i bilen och styrde också ner mot Malmö. När jag kommer dit och upp emot där lastbilen står tror jag han sitter i den eller öppnar dörrarna på släpet, men nej. Då får jag syn på att han står inne på kontoret så springer fram till lastbilen och hoppas på att den är olåst, vilket den var! Hoppar in och sätter mig i förarstolen. 
Liten stund senare när M kommer gående slår jag på blixtrampen och tutar samt blinkar med helljuset. Ni skulle sätt en kille som blev förvånad men så otroligt glad! Sedan blev det pizza, godis och massa prat. Tog ju ett tag innan M verkligen förstod att jag var där. 
 
Utöver att jag överraskat M, plockat upp postatis hela veckan så har även jag och en underbar vän planerat in nästa helg. M jobbar och min vän C undra om inte jag ville med på Agility VM i Krisanstad den 6e. Och så blev det! C kommer på fredag och stannar till söndag. Ska bli så himla mysigt med en hel helg av bara tjejtid! För sånt behövs in i mellan. 
 
Nej nu ska jag forstätta umgås och mysa med min otroligt fina sambo.
 
Ha de bäst!💕
 
Vacker morgon!
Härlig solnedgång.
En liten nyfiken dam som ska komma upp sig lite (kolla hur hon står).
Morgonsol har guld i mun - ifall ni frångar damerna.
En liten pytteminsting!
Mina hjärtegryn,
Ännu en liten pytteminsting.
Ehhhhm.... Så kan man göra MEN det är inte rätt!
Massa knölar.
Årets mest troligen bästa fält.