God kväll!
 
Jag och Magnus spenderade kvällen i Lund. Först en tripp till Biltema och handlade lite redskap till trädgården. Alltid bra att ha grejer hemma när våren är i antågande. Där efter tog vi oss till Mio för att köpa vår efterlängtade sänggavel, blev en mellan grå knappstoppad - så snyggt. Tyvärr kommer inte den förren i början på april. Gissa om jag längtar?
Eftersom vi hade lite tid över innan dem stängde på Nova Lund gick vi dit efter en middag på Max. En god chailatte till mig och en tripp till bokhandlen, är ju trots allt bokrea, den går inte att missa. Blev även en sväng in på Gina Tricot och såklart kom jag ut där ifrån med underkläder - oups. 
 
Dagen på jobbet har gått bra. Först alla sysslor, som vanligt och när dem va klara så tog jag tag i att snygga till inne i maskinhallen där vi förvarar halm. Legat utsprit en del hö/halm/amoniakhalm osv men nu är det borta och rent. 
Därefter fick kvigorna och sinkorna skrapade spaltgångar och nytt strö. Tar i stort sätt hela eftermiddagen om man är ensam, men ack så bra det blev. 
Turligt nog har en grupp fått en annan grind att stänga med och det var jag glad över idag, för gruppen med dräktiga kvigor har fått in mindre kvigor som bara ska äta upp sig för att gå vidare till slakt när rätt ålder är inne och dem smiter mellan liggbåsen även om man stänger ute dem på skrapgången. 
För att ta de säkra före det osäkra valde jag att stänga grindarna där jag kör in med lastaren ifall någon av dem små skulle få för sig att gå i mellan. Tacksam att jag gjorde det för när jag kom tillbaka för att strö med spån så hade en liten j*vel gått under.... Skönt nog fick jag in henne till slut, haha. Kor/kvigor är inte alltid så enkla att jobba med och de lurar små rävar bakom öronen. 
 
Nu blir det ett nytt avsnitt av vägens hjältar och fika med Magnus. 
 
Ha de bäst!💕
 
Rent och fint! Här var det fullt av skit innan (halm osv)
Den lilla räven... Senare när jag i stort sätt var klar, hade hon gått ut igen.
Så himla vacker kväll! Solen var gigantisk.
Älskar bokrea! Dessa klickade jag hem via Bokus. Kommer även en till bok om någon dag.
Dessa fyndade jag på Akademibokhandeln på Nova Lund.