Hejsan! 


Visst blir man glad när datorn krånglar och raderar det man skrivit? Nej, skulle inte tro det. La ner projektet med datorn så sitter via mobilen istället. 
För en gångs skull ser jag på Let's Dance utan migrän och somna intill sambon. Får se hur länge jag kan se, behöver göra kycklingsallad till i morgon. Och anledningen är enkelt, högskoleprovet står på schemat. Kan alltid hoppas det går bättre än förra gången, men det tror jag. I höstas var jag ringrostig men nu har jag skolan sedan några månader tillbaka. 

Idag annars har jag klarat mig igenom ett matteprov som blev godkänt, känslan var skön. Firade lite med att plantera härliga färgglada panser. Ena rabatten fick sig också en rensning på löv, får återkomma till den senare och rensa bort ogräs och få till en snygg kant. 

Annars i veckan har det inte hänt så mycket. Vädret har varit grått och trist. Mest suttit med en bok och glömt omvärlden, men kom iväg och fick köpt fiskar till akvariet. Vi beslutade oss för lite guppy (5 st) och dvärggurami (2 st). Färgglad blandning, inte så många till 52 liter, men vi ville börja så. Går alltid att köpa fler senare. 


Vilken färgklick 😌