God kväll! 
 
Känns inte som att klockan är stra efter sju på kvällen när solen lyser fortfarande lite. Mysigt med längre ljusa dagar. Får ju inte ut så mycket av solen när jag jobbar förmiddag, slutar 15.00, sitter i bilen några minuter senare och har cirka 40 minuter hem. 
Idag blev det inte raka vägen hem, utan svängde av på ungefär halva sträckan och hamnade slutligen i Hanna och deras stall. Inte träffat Hanna sedan förra fredagen när vi löshoppade hästarna innan hon åkte till Göteborg, så blev ett trevligt återseende. 
Resten av kvällen kommer bestå av mys med käraste sambon, dejt med duschen och tidig sängång, lyckades inte med det igår. 
 
Annars händer inget roligare. Helgen är lite smått planerad men ska framförallt greja i trädgården på söndagen för på lördag tvinga Hanna med mej & kameran på dressyrtävling. Hoppas på fint väder så kameran kan följa med och att korten blir fina. Länge sedan kameran användes så är nog på tiden faktiskt. 
 
Sista arbetsdagen för denna veckan i morgon, ska bli otroligt skönt. Även om jag lyckligtvis bara jobbat totalt fyra dagar när veckan är över.  Dessvärre varit trött alla dagar pga att jag kommit i säng på tok för sent som jag nämnt i tidigare inlägg. Tanken är att rätta till detta ikväll om möjligheten finns. Suttit här i myshörnan uppe sedan fem sex tiden och blir bara tröttare och tröttare så ska ta och göra klart allt innan sängen kallar. 
 
 
TBT. Grevlunda GP 2015