God kväll!
 
För exakt 1 år sedan, den 28 augusti 2017, klev jag nervöst ur bilen på gårdsplanen på Olstorp lantbruk. Det var lite skräckblandad förtjusning man började 3 månaders provanställning på en gård. Jag hade ju knappt jobbat på gård sedan säsongen på Svalöv direkt efter gymnasiet, vilket var några år sedan. Innan det var det bara praktik och ett sommarjobb, men jag var så himla villig att lära mig och få utvecklas framåt. 
Idag är jag kvar på samma jobb och fastanställd, för något lyckades jag med efter dem 3 månaderna. Tack vare jobbet har jag förutom massa lärdom kunnat avsluta ett kapitel i livet och börja på ett nytt. Stått ännu mer på egna ben genom att bryta upp ett nästan 5 år lång mindre bra förhållande, tack vare att jag kunde hyra ett litet hus av jobbet. Utöver det tog jag tag i livet, fick ett fysiskt jobb där man rör sig väldigt mycket, börja tappa vikt och tog tag i att börja gymma, vilket resulterade i en viktnedgång på 20-25 kilo, som gjorde mig lycklig och nöjd med kroppen. 

Bortsett från att det är 1 års jubileum för mig på ett otroligt bra jobb är det en helt vanlig sliten tisdag. Idag när jag stod och tvättade kalvboxar var jag så inne i mina egna tankar, trodde det var torsdag, men kom sedan på att så inte var fallet - tyvärr. För torsdagar varannan vecka är dem bästa jag vet 😉 Och vid detta laget tror jag ni vet varför. 
 
Nej, jag tänker lägga mig och läsa innan klockan gapar om sängdags. Bara jag som älskar att hösten är här?

PS. Som vanligt avslutar jag inlägget med lite bilder från dagarna som varit och utan ordning,
 
Ha det bäst!💕
 
 
Någon som är sugen på mjölk?
Mina kära små mysgrisar.
Hade kunnat tänka mig en sån Merca
Brudparet. Grattis!
Min otroligt sexiga & snygga M 😍
Höst innebär tjocktröja = Klas-Göran papegojan på axeln.
Mys med Bells!
En söt lite köttras kviga kom i helgen.
Katter eller apor?
Någon väntar på mjölk!
Sist men inte minst, "min" berömda väg upp till gården. Denna gången inifrån hytten på traktorn.