Hej!
 
Gjort otroligt lite på jobbet idag och ändå är jag trött? Har kollat på den otecknade Askungen filmen, så otroligt jäkla bra måste jag säga. Satt som klistrad och det blir jag sällan av filmer. Blev till och med lite små grinig när Daniel kom och pratade med mej, haha. 
Hade tänkt ha en sån där slö och slapp dag. Eller det blir en fortsättning av de jag gjort sedan hemkomsten från jobbet. Väntar just nu bara på att Daniel ska göra klart sin mat så vi kan börja bråka med rullgardinen så den äntligen kommer upp. Börjar bli lite små segt och hänta upp ett lakan för fönstret varje kväll. 
 
Hur ska jag beskriva arbetsdagen? Slappaste och roligaste hittills. Från halv 7 till halv 11 hände inte mycket, var tyst och lugn. Av vilken anledning? Jo vi hade materialbrist så alla andra gjorde typ allt och inget alls. Där emot stod jag och en person till på ett ställa som producerar en grej till en stor linje (som stod stilla pga materialbrist). Men vi tog det vääldigt piano hela dagen. Såna dagar är guld värda ;). Blev massa prat, skämt och skratt, sånt som förgyller. 
 
Har inte så mycket mer att dela med mej av. Har bara två arbetsdagar kvar för denna vecka och dom taggar jag för. Ser fram emot helgen som ska spenderas med min bästa, finaste och knäppaste vän. 
 
Tjaaao!
Slänger in en bild från midsommar ;)