Hej på er! 

Ska snart kliva upp ur sängen men är inte någon enkel uppgift när gosekatten ligger här.  Har lite saker på to-do-listan att avverka innan jag kan börja slappa helt och hållet igen. Ska bland annat åka in till Eslöv & bilmånsson för att byta batteri i dosan på nyckeln till bilen (som lagt av helt & larmet går om jag låser upp med nyckel så man måste i så fall va snabb), där efter blir det duschen och pyssla om mek själv, naglarna ska fixas till och så ska det packas lite. 
Åker nämligen upp till min fina Carro i kväll när Daniel kommit hem för att tillbringa helgen hos henne. Självklart ser ju min svärmor till huset & Devil. 

Ja, det är väl dagen & helgens planer. Ska bli skönt att komma iväg igen, inte bara vara hemma var eviga helg. Dessutom får man passa på att komma iväg medans Daniel kan nu innan vårbruket & allt sånt drar igång på allvar här nere. Är nog inte så fasligt långt kvar & då ska jag försöka vara duktig med kameran så ni får lite bilder. 

Nu ska jag sätta fart! Bjuder på någon bild på Devil från idag när vi har gosar i sängen. Han är för söt den katten! Lycklig som har en sån go katt❤️