Hej på er!
 
Idag har jag gjort något som var otroligt länge sedan sist, nämligen suttit på hästryggen! Så himla roligt att bli tillfrågad om man vill hjälpa till med att sätta igång två hästar och sedan också fortsätta hålla igång dem. Känns otroligt roligt och det var roligt också. 
Blev en tur ut med mycket skritt, lite trav och två små galopper i uppförsbacke. I första backen började hästen jag red stutsa lite, något jag innan har kunnat bli rädd för men inte nu, bara skrattade och lätt henne hålla på lite tills galoppen kom. Andra gången travade vi och hon föll själv in i galopp, så fint. Lättade man något på tyglen ville hon öka men tog man försiktig igen föll hon tillbaka till en lugn kort galopp. Älskar såna hästar.  
Med andra ord var detta en lyckad ridtur och ser fram emot nästa gång. 
 
Förutom några timmar i stallet började dagen med sovmorgon tillsammans med käraste sambon som igår kom hem på en 24 timmars ledighet. Alltid uppskattat. Blev även frukost borta hos svärisarna i morse med alla deras barn och båda svärdöttrarna var samlade. 
 
Igår hände inte så mycket, varit krasslig i veckan så passade på att återhämta mig och njuta av att Magnus kom hem tidigt. Hade dessutom jobbat fredagkväll och inte somnat förren närmare ett tiden på natten. 
 
Ha de bäst !💕
 
"Vafan gör du där uppe?! Kom ner!" 
Örkat fel vikt och yoghurt i soffan, inget problem här tycker löplisan.
Kajsa har fått offra sin säng till Devil.
Alltid trevligt att se lastbilen stå på gårdsplan.
En liten Roza, redo för igång sättning.
En vy att njuta av!
Roza & Agge.
Öronbilder är dem bästa bilderna, bortsätt dem på Kajsa & min andra halva.
 

1 kommentarer

Gittan

13 Oct 2019 22:05

Alltid lika roligt med lite ny uppdatering.

Svar: Roligt att höra !☺️
Pernilla Björsell

Kommentera

Publiceras ej