Tjenare! 
 
Precis plockat undan allt som låg här och var i huset. Ska strax gå ner och dra en repa med dammsugaren, hänga upp tvätt och göra klart maten för kvällen. Sista arbetskvällen på veckan och sedan laddar jag upp för en förhoppningsvis fett rolig helg. Står nämligen 20x2 års gille på schemat, jag och Emelie som ordnar ett väldigt försenat sådant. Men som man säger; Bättre med försent än aldrig. 
Innan jag drar till jobbet blir det att pyssla om min stackars sambo som kom hem från jobb med extrem huvudvärk. Stackaren ♥
 
I tisdags kväll var det nog absolut slöaste jobbdagen på aldrig det. Fanns lite material så jag och en till satt på ett ställe och torkade av fett ifrån delar som skulle användas igen. Så satt där i si så där 8 timmar, med lite stör jobb in i mellan. Rätt okej måste jag ändå säga. 
Hände inget mer roligt förutom att alla va på väldigt bra humör.
 
Igår fick vi ledigt från jobbet pga materialbrist, vilket passa mej ypperligt. Stod Borgeby Fältdagar på mitt schema, i ihållande regn. Gav upp efter någon timme då hela jag var genomblöt. Hade mött upp Daniel vid entrén och gick med honom så han åkte med mej hem så vi fick bytat kläder. Efteråt åkte vi in till Eslöv för att hämta hans bil som stod kvar på jobbet, handlade för kvällen och köpte pizza. 
Väl hemma blev det pizzamys och så somnade vi lite i soffan. Så knappt en halvtimme innan Hanna och hennes sambo kom vaknade vi. Sjukt seg men fick kastat in allt i ett rum och stängdt dörren innan dom dök upp, enkel städning, haha. 
Blev tacos mys och försenad avramlingstårta, gott gott!
 
Over and out for this time! 
 
Lyckades knäppa en bild på nya Fendten. En Fendt 1050 - drömmen! 
Riktigt maffig var den.