Hejsan där ute! 

Varit en himla massa julfirande hit och dit dom senaste dagarna, att sätta sej vid datorn har inte varit lockande eller funnits tid till. Har jag varit hemma finns det mycket annat som behöver göras eller bara lägga sej i sängen med en bok. Har så här lagom till nyår börjat bli lite krasslig, tror de vankas en förkyldning.. Håller tummarna på att de inte blir värre/sämre än såhär då vårt nyår är planerat och jag ser verkligen fram emot det. 
Annars är allt toppen här! Snart har vi ett nytt år med nya möjligheter och vad allt de innebär. Även detta året startar jag tillsammans med mannen i mitt liv. Han jag varit förlovad med i lite mer än ett halvår, sjukt vad tiden går. 

Som de ser ut just nu på bloggfronten kommer uppdateringen inte bli så bra. Har ju inger att skriva om och händer inte allt för mycket just för tillfället. Hade kunnat uppdatera ifrån telefonen men blir ju inte alls lika bra tycker jag. Uppdaterar när lust, tid och något att skriva om finns. Kanske bara dyker upp ett inlägg med bilder, vem vet? 
Hoppas ni förstår mej för är i stort sätt samma grejer som skrivs. Dessutom är Daniel ledig fram till den 10e januari så vill ju passa på att umgås allt jag kan med honom. 

Lilla Devil ❤️