Hejsan!
 
Klockan ringde halv 6 i morse och trots för få timmars sömn var jag relativt pigg. Klev upp, drog på mig arbetskläderna, tog frukosten och begav mig upp till jobbet i morgonsolen. Var lite kyligt men så härligt. 
Att vara tillbaka efter en veckas semester var lite motigt men ändå skönt! Back to reality. 
Har både morgon och kvällen med att mata kalvar eftersom chefen har annat för sig och som grädde på moset jobbar ändå M så då har man något att sysselsätta sig med - skönt. 
Började jobba klockan 6 i morse och var klar kvart i 10 med allt det jag skulle göra, blev att knata hemåt och äta lite lunch/mellanmål. Även pratat i telefon med Carro och M. 
Resten av dagen, fram till kvällspasset börjar, tänker jag inte göra speciellt mycket. Fördjupa mig i boken Allt eller inget av Simona Ahrnstedt som jag även gjorde igår efter att M dragit sig hemåt och mot en ny arbetsvecka ute på vägarna. 
 

 
- - - - - -
 
M och jag firade som sagt midsommar tillsammans med hans kompisar och det var helt okej ändå. Svårt att komma in i en tjejgrupp men klickade med killarna och eftersom det är M's bästa vänner känns de viktigast för mig. 
På lördagen körde vi upp till mamma med kompani. På kvällen blev det grillat med härligt sällskap innan jag sten somnade. Tar verkligen på krafterna att sitta i bilen 3-4 timmar.. 
Söndagen sedan ringde pappa så vi åkte med honom ut på havet och låg där halva dagen. Kombinerade solande och bad på havet, perfekt sätt att börja semestern på (började redan på torsdagen). På kvällen köpte jag och M lite gott och körde ut till Boviken på Hamburgö för att kolla på solnedgången och ha vår första dejt. SÅ himla mysigt det var. Vi pratade, åt lite och såg solen sänka sig ner över havet och bergen, snacka romantiskt. 
Måndagen kom och det stod shopping på Torp i Uddevalla med Carro och M följde med som sällskap och det blev en trevlig förmiddag där och lite som fick följa med hem. 
Senare på kvällen åkte jag, mamma och M iväg till en sjö och badade med hundarna. Milla fattade hur man simmade men Molly fick jag "suga tag i" så hon inte sjönk likt ett ankare, haha. Inte lätt att vara gammal. 
Så kom tisdagen och pappa hörde av sig, vilket resulterade i en HEL härlig dag ute på havet, så ljuvligt. 
Avslutade kvällen med mat hemma och sedan fastnade jag, M, mamma och lillebror i en pratstund på några timmar i köket, vilket är standard men så uppskattad! 
På onsdagen åkte vi hem, men blev ett stopp på Happy Price i Tanumshede på shoppingcentrat, langos från Langosboden i Grebbestad samt en kik in på Sportshoppen på Tanumstrand innan vi styrde Mercan ner till Hörby. 
Torsdagen spenderades på Borgeby fältdagar där vi träffade på Emelie och hennes påg, tillbringade dagen med dem och kollade demo körningarna (är där olika tillverkare visar upp sina produkter), temat för i år var vallskörd. Mycket intressant att kolla på. 
Avslutade kvällen med att Emelie och hennes kille följde med hem på fika och pratstund innan jag och M traskade upp till jobbet för att ta ut 325 Bella en sväng. Avrundade med super god mat. 
 
 
Phu! Nu blev det ett sånt där långt inlägg.. Hoppas de varit trevlig läsning. Avslutar som vanligt med ett gäng härliga bilder. Text står under bilderna.
 
Ha de bäst!💕
 
Härliga dagar på havet tillsammans med M och pappa.
Färjan från Hamburgö till Hamburgsund efter vår dejt på klipporna i solnedgången.
En liten del av Borgeby fältdagar
Volvo BM från Olssons i Ellös
Demo körning!
Mys med Bellis!
Sist men inte minst, tillbaka på jobbet och Bellis 
325 Bella, SimonaAhrnstedt, backtoreality, bokmal,