God morgon!
 
Precis fått i mig lite mat och ska snart sätta fart igen. Klockan ringde tio i 6 i morse och det var bara att kravla upp och ta på arbetskläderna för att bege sig till jobbet. 
Började tjugo över 6 och blev klar kvart i 10 med det jag skulle göra så som ge kalvar, skrapa hos kor + ungdjur, se så kalvarna hade vatten och sist strödde jag två boxar. Lite skön att greja med en bra podd i öronen och bara göra det absolut nödvändigaste innan man kan åka hem och ändå har sjukt mycket kvar av dagen. 
När jag var inne hos ungdjuren och skrapade är det uppdelat i 4 grupper, i ena gruppen går en viss fröken 325 och hon är nog jobbets mest keligaste. Kommer alltid fram och ska gosa, nu dem senaste dagarna har hon gått efter mig en sväng också, så länge man kliar och gosar lite på vägen. 

Resten av dagen ska delvis spenderas med en pensel i näven. Ska ta tag och försöka måla klar städskåpet i helgen. Inte haft tid sedan grundfärgen kom på, men äntligen. Förutom måla ska tvättmaskinen snurra och ikväll ska det bara slappas. Förhoppningsvis blir det film med himla trevligt sällskap och god mat. 
 
Kelgrisen 325.
Hallå, går du nu?
Söt!
Hjälpredor!
Devil, har ju... normal sovstil..??