God kväll!
 
Vilken helg hörrni! Nu är denna utställnings helgen över för vår del. Vi laddar om inför nästa som är först den 19 oktober i Hässleholm. Då enbart med valpar och unghundar, spännande. 
 
Helgen då. Gick verkligen över mina förväntningar. Sätter aldrig höga mål utan bara att komma iväg och in i ringen är vårt mål eftersom vi båda är nybörjare i utsällningsringen. 
I lördags var vi uppe i Huskvarna och jag gick in hyfsat tidigt. Får fin kritik och till min förvåning ger han oss en HP-rosett (hederspris) och en BIR-rosett (Bäst i rasen). Även om vi var ensamma i vår ras betyder inte det att man får ett HP eller BIR. Domaren kan lika gärna skicka ut oss utan något. 
Fick sitta ca 4 timmar och vänta på BIS-finalen (Best in show) eller om dem döpt de till vackrast valp. Där åkte vi ut i första sorteringen. BIS-finalerna är riktigt hårda och det är inte en som åker ut, utan möjligtvis hälften beroende på antal och vad domaren vill ha. Kan också vara mer än hälften. 
 
Idag var vi i Sjöbo, hade heller inga stora förhoppningar eftersom att en fjärde gång på raden kan hon inte bli BIR, men jodå! Även här ingen konkurrans med som jag skrev innan, domaren kunde skickat ut oss utan något alls. Också här fin kritik.
Var där tidigare än jag behövde men har man långt att åka och vet att andra hundar innan kan utebli så ville jag vara på plats. Var bland dem sista i gruppen, hade ca 10-11 st efter oss, så var lång väntan både innan och efter men samtidigt är detta super bra träning för Kajsa. Lära sig att kunna slappna av i utställningsmiljö och landa. Nu är hon väldigt okomplicerad att ha med sig men träning är träning, det kan man aldrig få för mycket utav i lagom dos. 
Även i denna BIS-finalen åkte vi ut i första gallringen, så är det. Domaren vet redan innan vem hon/han vill se i toppen och borderterriern tillhör inte den kategorin - tyvärr.. 
 
Jag är sjukt nöjd över helgen och inser verkligen hur j*vla snygg hund jag har! 😍 One in a life time dog ! <3 
Bortsätt utställningarna, så idag efter Sjöbo styrde vi bilen till uppfödaren och trimmade ner Kajsa. Plockade helt enkelt bort bebispälsen på hela kroppen. Nu ser hon lite mer vuxen ut. Snart 6 månader gammal till och med. Lilla pirayan 💕
 
Efter Huskvarna (igår) fanns min älskade Magnus hemma och väntade på oss. Han skulle hålla en 24 timmars vila hemma och det blev tacos samt lite mys framför tvn innan vi alla tre däckade i sängen och laddade om batterierna för en ny dag. 
 
Även ikväll lär kudden dejtas tidigt. Klockan har ringt 05.00 båda dagarna och de har blivit många timmar hemifrån samt många mil i bilen. Helgen har dock varit suverän. Hundutställning som innebär träning för både mig och Kajsa, samt mys med älskade sambon. Wow! 
 
Ha de bäst!💕
 
Kajsa tyckte det var roligt och spana in alla andra hundar. (Från Huskvarna)
Resultatet efter lördagen. (Huskvarna)
Kajsa hittade en leksak och mamma plockade fram plånboken. (Huskvarna)
Lite ruggigt när inte solen var framme.. (Huskvarna)
Vilken utsikt! (Huskvarna)
Aldrig en dålig syn hemma på gården! <3
Vi myser mellan varven <3
Kajsa blev bästa kompis med denna stora gossen! Vilken ljuvlig herre.
Idag var vi förberedda med gosiga filtar och tur var det för vädret var sämre i Sjöbo.
Ingen tråkig eller dålig rosett från Sjöbo.
Ja, den rosa ser lite masakerad ut men Kajsa fick bära den en stund, haha.(Sjöbo)
Tar allt med ro! (Sjöbo)
Ny trimmad och snygg! <3

1 kommentarer

Anonym

15 Sep 2019 20:48

Ja, jösses vilken helg🎉🎉. Tur att du hade ett tält att krypa in i🤪. Vad fin hon blev efter trimningen❤️ Mormors docka

Svar: En super helg ! 😁 hihi ja 😇
Pernilla Björsell

Kommentera

Publiceras ej